De Partij voor de Vrijheid kiest voor zero tolerance

This entry was posted by on maandag, 15 november, 2010 at

Uit het partijprogramma van de PVV: “De Partij voor de Vrijheid kiest voor zero tolerance.”

Eric Lucassen blijft lid van de Tweede Kamerfractie van de PVV. Wel raakt hij per direct zijn woordvoerderschappen van Defensie en Wijken kwijt, laat fractievoorzitter Geert Wilders maandag weten.

Wilders: “weggaan hoeft niet van mij” en “wat er allemaal tussen ons is besproken daar ga ik niets over zeggen” ONGELOOFLIJK!

Lucassen raakte vorige week in opspraak toen bleek dat hij in 2002 is veroordeeld voor ontucht. Hij was destijds sergeant bij de landmacht en had seks met twee ondergeschikten, wat verboden is. Verder heeft hij volgens voormalige buren jarenlang wijkgenoten in Haarlem geterroriseerd.

Wilders was hiervan niet op de hoogte toen Lucassen solliciteerde voor een plek op de PVV-lijst. De PVV-leider voelt zich door zijn Kamerlid ‘oneerlijk bejegend’, omdat hij deze feiten heeft verzwegen. “Lucassen schaamt zich hiervoor en biedt de PVV zijn excuses aan, alsmede aan betrokkenen in de betreffende zaken”, luidt de verklaring.

We weten nu dus wat de PVV bedoelt met strenger straffen: “Je moet sorry zeggen!!”

Gaat Wilders de fluwelen handschoentjes waarmee hij Lucassen aanpakt, ook dragen als hij het over het “Marokkaanse tuig” heeft?

Comments are closed.